Tags Posts tagged with "MOS I INJORONI/ Këto janë shenjat e autizmit te bebet muaj pas muaji"

Tag: MOS I INJORONI/ Këto janë shenjat e autizmit te bebet muaj pas muaji

MOS I INJORONI/ Këto janë shenjat e autizmit te bebet muaj...

Shenjat e autizmit që nuk duhen injoruar. NË MOSHËN 3 MUAJSH Nuk reagon ndaj zhurmave të larta Nuk ndjek me sy objektet që lëvizin Nuk kap dhe mban...