Tags Posts tagged with "Moisiu dhe Meidani: Presidenti duhet të zgjidhë krizën politike"

Tag: Moisiu dhe Meidani: Presidenti duhet të zgjidhë krizën politike

Moisiu dhe Meidani: Presidenti duhet të zgjidhë krizën politike

Dy ish-presidentët Alfred Moisiu dhe Rexhep Meidani, teksa ishin pjesë e konferencës së lidershipit ballkanik, kanë folur për mediat në lidhje për krizën politike...