Tags Posts tagged with "MEXHITI NË IFTAR ME KOMUNITETIN BOSHNJAK TË QYTETIT TË SHKUPIT"

Tag: MEXHITI NË IFTAR ME KOMUNITETIN BOSHNJAK TË QYTETIT TË SHKUPIT

MEXHITI NË IFTAR ME KOMUNITETIN BOSHNJAK TË QYTETIT TË SHKUPIT

Deputeti i fraksionit brenda BDI-së, Izet Mexhiti, bashkë me dy kryetarët e komunave të Çairit dhe Sarajit, Visar Ganiu dhe Blerim Bexhetin, morën pjesë...