Tags Posts tagged with "Meta në Vlorë: Të gjitha rrugët të çojnë te LSI-ja"

Tag: Meta në Vlorë: Të gjitha rrugët të çojnë te LSI-ja

Meta në Vlorë: Të gjitha rrugët të çojnë te LSI-ja, te...

Lëvizja Socialiste për Integrim organizoi takime në Vllahinë dhe Trevllazër të Vlorës, ku u prezantuan edhe kandidatët për deputet të LSI-së. Të pranishëm në këto...