Tags Posts tagged with "Merrmi masat! Tirana dy ditë pa drita! Njihuni me zonat dhe oraret!"

Tag: Merrmi masat! Tirana dy ditë pa drita! Njihuni me zonat dhe oraret!

Merrmi masat! Tirana dy ditë pa drita! Njihuni me zonat dhe...

Operatori i Sistemit të Transmetimit njofton se sot dhe nesër (data 4-5 prill) do të punohet në N/stacionin Tec Kombinat për instalimin e sistemit...