Tags Posts tagged with "Mendësia Tabu e Fisit/ Nga Emil Asdurian"

Tag: Mendësia Tabu e Fisit/ Nga Emil Asdurian

Mendësia Tabu e Fisit/ Nga Emil Asdurian

... ajo pak trahana Lunxhërie që ma kish gatuar im më, më ngeci në fyt. Djathi i bardhë dhe cigaridhet u kthyhen n’eshkë dhe...