Tags Posts tagged with "Meçorapaj: Fundi i regjimit lajmërohet gjithmonë në Zërin e Amerikës"

Tag: Meçorapaj: Fundi i regjimit lajmërohet gjithmonë në Zërin e Amerikës

Meçorapaj: Fundi i regjimit lajmërohet gjithmonë në Zërin e Amerikës

Deputetja demokrate Nada Meçorapaj, thekson se publikimi i përgjimeve të korrupsionit dhe lidhjeve me krimin, në fillim në administratën e lartë shtetërore dhe më...