Tags Posts tagged with "më e veçanta e krijuar ndonjëherë"

Tag: më e veçanta e krijuar ndonjëherë

Makina e filmit “Batman” në jetën reale, më e veçanta e...

“SupercarBlondie”, vjen më një video ku e prezanton makinën të cilët e ka vozitur Ben Affleck në rolin e ‘Batman’, dhe do ju lë...