Makina e filmit “Batman” në jetën reale, më e veçanta e krijuar...

Makina e filmit “Batman” në jetën reale, më e veçanta e krijuar ndonjëherë

646
0

“SupercarBlondie”, vjen më një video ku e prezanton makinën të cilët e ka vozitur Ben Affleck në rolin e ‘Batman’, dhe do ju lë pa fjalë.

 

Bëhet fjalë për makinën ‘Mercedez Benz –AMG, Vision GT, njëra prej më të veçantave që kompania e ka ndërtuar ndonjëherë.

 

Këtë makinë në jetën reale nuk mundet të vozitet, mirëpo interieri i saj të lë pa fjalë. Mercedes i është dashur ta bëjë këtë makinë 10% më të madhe se sa në versionin origjinal, në mënyrë që “Batman” të dal dhe hyj më shpejtë në makinë, transmeton lajmi.net.

 

Shikojeni makinën më të famshme në botë dhe specifikat e saja. /