Tags Posts tagged with "MASH ËSHTË PËRGJEGJËSI DHE JO BIZNES. KENI DEGRADU CILËSINË E ARSIMIT"

Tag: MASH ËSHTË PËRGJEGJËSI DHE JO BIZNES. KENI DEGRADU CILËSINË E ARSIMIT

HAMIDI NGA “GRUPI I ZJARRIT” I DREJTOHET JETON SHAQIRIT: MINISTËR, MASH...

Qeveria e politikave të dështuara në MASH kërkon ndihmë vullnetare për grumbullimin dhe furnizimin me libra në shkollat e RMV-së ” Shtylla e shteteve më...