Tags Posts tagged with "Marrëveshja për detin/ Presidenca: Asnjë kërkesë për plotfuqishmëri"

Tag: Marrëveshja për detin/ Presidenca: Asnjë kërkesë për plotfuqishmëri

Marrëveshja për detin/ Presidenca: Asnjë kërkesë për plotfuqishmëri

Ditët e fundit në media është përhapur lajmi se qeveria shqiptare dhe ajo greke kanë hapur negociatat për Marreveshjen e Detit. Por sot burime...