Marrëveshja për detin/ Presidenca: Asnjë kërkesë për plotfuqishmëri

Marrëveshja për detin/ Presidenca: Asnjë kërkesë për plotfuqishmëri

273
0

Ditët e fundit në media është përhapur lajmi se qeveria shqiptare dhe ajo greke kanë hapur negociatat për Marreveshjen e Detit. Por sot burime nga Presidenca konfirmojne se: “deri tani nuk është kërkuar asnjë Plotfuqishmëri për Marrëveshjen e Detit me Greqinë”.