Tags Posts tagged with "Marina dhe Luana të vogla"

Tag: Marina dhe Luana të vogla

Marina dhe Luana të vogla, i dalloni dot? (FOTO)

Kjo është një foto e dy moderatoreve, motrave Vjollca, Luana dhe Marina kur kanë qenë të vogla. Ata ngjajnë shumë të ëmbla dhe me ndryshime...