Marina dhe Luana të vogla, i dalloni dot? (FOTO)

Marina dhe Luana të vogla, i dalloni dot? (FOTO)

402
0

Kjo është një foto e dy moderatoreve, motrave Vjollca, Luana dhe Marina kur kanë qenë të vogla.

Ata ngjajnë shumë të ëmbla dhe me ndryshime shumë të mëdha në paraqitje. Vitet bëjnë të vetën, por dhe transformimet kanë ndikuar në paraqitjen e tyre.

luana_dhe_marina