Tags Posts tagged with "“Lufta është pranë! S’duhet të luajmë me zjarrin”- Agresioni rus në Ukrainë"

Tag: “Lufta është pranë! S’duhet të luajmë me zjarrin”- Agresioni rus në Ukrainë

“Lufta është pranë! S’duhet të luajmë me zjarrin”- Agresioni rus në...

Kreu i qeverisë, Edi Rama ka deklaruar se ka një rrezik të qartë dhe real për Ballkanin Perëndimor. Kryeministri deklaroi gjatë konferencës me presidentin e...