Tags Posts tagged with "Lot dhe duartrokitje"

Tag: Lot dhe duartrokitje

Lot dhe duartrokitje, ja çfarë ndodhi sot në shkollën e mësueses...

Mësuesit dhe nxënësit e shkollës “Mark Gashi”, në Fier, kanë përkujtuar sot me dhimbje mësuesen Roza Deliu.   Mësuese Roza hum.bi je.tën tra.gjikisht pak ditë më...