Tags Posts tagged with "La familjen për të punuar në Gjermani"

Tag: La familjen për të punuar në Gjermani

La familjen për të punuar në Gjermani, vajza kërkon bekimin e...

Ajo ishte vetëm 6-vjeç kur babai i saj u nda nga jeta, duke lënë e lënë vetëm me të ëmën dhe 5 fëmijë. Antigona,...