Tags Posts tagged with "Ky është momenti më i ëmbël i ditës për Blendi Fevziun (Foto)"

Tag: Ky është momenti më i ëmbël i ditës për Blendi Fevziun (Foto)

Ky është momenti më i ëmbël i ditës për Blendi Fevziun...

Ai është një nga gazetarët më aktivë të momentit dhe një fakt i tillë dëshmohet përmes emisionit të tij “Opinion” , i cili transmetohet...