Tags Posts tagged with "Kur do martohen Geti dhe Marina?!"

Tag: Kur do martohen Geti dhe Marina?!

Kur do martohen Geti dhe Marina?!

Pasi më në fund e ndërprenë sagën e mos shfaqjeve publikisht e mos pranimit të lidhjes, Geti dhe Marina, një prej çifteve më të...