Tags Posts tagged with "Kunata i jep këshilla kunatës – Gruaja e Dr. Florit dhe gruaja e Albanit"

Tag: Kunata i jep këshilla kunatës – Gruaja e Dr. Florit dhe gruaja e Albanit

Kunata i jep këshilla kunatës – Gruaja e Dr. Florit dhe...

Kunatat jo gjithmonë kanë marrdhënie të ftohta. Ka edhe raste kur ato janë më shumë sesa kunata, kur bëhen shoqe të mira. Ky është...