Kunata i jep këshilla kunatës – Gruaja e Dr. Florit dhe gruaja...

Kunata i jep këshilla kunatës – Gruaja e Dr. Florit dhe gruaja e Albanit

798
0

kunadhe-2

Kunatat jo gjithmonë kanë marrdhënie të ftohta. Ka edhe raste kur ato janë më shumë sesa kunata, kur bëhen shoqe të mira. Ky është edhe rasti i dy bashkëshorteve të vëllezërve Kondi, Dr. Florit të ndjerë dhe Albanit. Eneida, bashkëshortja e Albanit pak muaj më parë solli në jetë Florin e vogël dhe duket se shenjat e lodhjes nga mëmësia po ndihen. Asaj i mungon palestra dhe i ka dedikuar një postim mungesës së saj. Ndërkohë situatën duket se e qetëson Blerina, bashkëshortja e Florit, duke i thënë se duhet të durojë edhe pak. “Edhe sa”, i përgjigjet Eneida, e ndërkohë sipas eksperiencës së Blerinës duhet të kalojnë gjashtë muaj.
Ka shumë kohë përpara se të arrijnë gjashtë muajt, ndaj durim!/arkivashqip

Këshilla nga kunata:

kunatat-1