Tags Posts tagged with "ku ra në pranga ish-burri i këngëtares së njohur dhe zyrtarë të lartë"

Tag: ku ra në pranga ish-burri i këngëtares së njohur dhe zyrtarë të lartë

OFL e vuri në ‘sitë’/ Kush është Arben Bërballa pjesë e...

Arben Bërballa një nga të shënjestruarit e OFL për deklarimin e pasurisë nuk është nje emër i panjohur për drejtësinë.   Ai ka qenë pjesë e...