Tags Posts tagged with "kryetari i Vatrës Dritan Mishto takime në Detroit"

Tag: kryetari i Vatrës Dritan Mishto takime në Detroit

“Viti i Skërnderbeut”, kryetari i Vatrës Dritan Mishto takime në Detroit

Kryetari i Federatës Panshqiptare të Amerikës Vatra z. Dritan Mishto i shoqëruar nga anëtari i Kryesisë së Vatrës z. Zef Balaj dhe Editori i...