Tags Posts tagged with "KRAHASIMI"

Tag: KRAHASIMI

KRAHASIMI, SI KA DEGRADUAR MUZIKA DHE SHOQËRIA SHQIPTARE BRENDA DY DEKADASH

Në rrjetet sociale është duke qarkulluar krahasimi i dy tekste këngësh, të vitit 1994 dhe 2016, çka tregon për një degradim të muzikës dhe...