Tags Posts tagged with "Klosi refuzon lejen: Nuk përmbush standardet"

Tag: Klosi refuzon lejen: Nuk përmbush standardet

TEC-i në Korçë, Klosi refuzon lejen: Nuk përmbush standardet

Qeveria ka refuzuar të japë lejen mjedisore për TEC-in në Korçë. Ministri i Mjedisit dhe Turizmit Blendi Klosi ka thënë se projekti nuk përmbush...