Tags Posts tagged with "“Kjo është goca që Kristela ma vrau"

Tag: “Kjo është goca që Kristela ma vrau

“Kjo është goca që Kristela ma vrau, engjëll pusho në parajsë...

Agon Abdullahu i njohur si Noga dhe Kristela Gjoka janë çifti më i përfolur për momentin, pasi vetëm 3 javë pas martesës ata janë...