Tags Posts tagged with "kinezë dhe afrikanë"

Tag: kinezë dhe afrikanë

Lista e zezë e Trump: Serbë, rusë, kinezë dhe afrikanë, këto...

Presidenti amerikan Donald Trump ka nxjerrë një urdhër që vendos sanskione ndaj figurave ndërkombëtare të përfshira në korrupsion dhe shkeljen e të drejtave të...