Tags Posts tagged with "këshilltari i qeverisë maqedonase Ademi: Shqiptarët me social demokratët më të integruar në RMV"

Tag: këshilltari i qeverisë maqedonase Ademi: Shqiptarët me social demokratët më të integruar në RMV

Pa Filtra, këshilltari i qeverisë maqedonase Ademi: Shqiptarët me social demokratët...

I ftuar i gazetarit Artur Nura në emisionin Pa Filtra në Ntv Televizion, këshilltari për politikë të jashtme i kryeministrit Dimitar Kovacevski dhe ish...