Tags Posts tagged with "Këngëtarja shqiptare bëhet nënë për herë të parë: Zbulon gjininë dhe emrin e bebushit"

Tag: Këngëtarja shqiptare bëhet nënë për herë të parë: Zbulon gjininë dhe emrin e bebushit

Këngëtarja shqiptare bëhet nënë për herë të parë: Zbulon gjininë dhe...

Këngëtarja shqiptare Anjeza Shahini është bërë nënë për herë të parë. 8 Marsi e ka gjetur nënë të një vogëlusheje Anjezën, e cila ka dhënë...