Tags Posts tagged with "Kemal H. Karpat"

Tag: Kemal H. Karpat

MENDIMI POLITIK DHE SHOQËROR NË LINDJEN E MESME BASHKOHORE.(Ribotim)Kemal H. Karpat

Botime “ALSAR” Në traditën e mbështetjes së pakursyer të botimeve,  Fondacioni “ALSAR” dhe Presidenti i saj zoti Mehdi Gurra vjen në këtë fushë me një...