Tags Posts tagged with "KASTRIOT KAPAJ"

Tag: KASTRIOT KAPAJ

KASTRIOT KAPAJ, dhe libri i tij autobiografik: “Rrëmoj në kujtesë”/ Nga...

Kastriot Kapaj është i pari intelektual gjormjot, që shkroji një libër të mirëfilltë historik për vendlindjen. Librin e titulluar: "Për Gjormin flet historia".... Kur doli...