Tags Posts tagged with "Karpushin: Në Shqipëri njerëzit e dinë dhe e duan kuzhinën ruse"

Tag: Karpushin: Në Shqipëri njerëzit e dinë dhe e duan kuzhinën ruse

“Dita e kuzhinës ruse”, Karpushin: Në Shqipëri njerëzit e dinë dhe...

Kompania Neranxi sjell kuzhinen ruse per diplomacine dhe dashamiresit e saj.   Nga Eglantina Alliaj Në një atmosfere te gezueshme sot ne restorantin e mirenjohur ne...