Tags Posts tagged with "Kandidati shqiptar për këshillin bashkiak Breshia"

Tag: Kandidati shqiptar për këshillin bashkiak Breshia

Kandidati shqiptar për këshillin bashkiak Breshia, Ahmet Bendo apel emigrantëve: Më...

Ahmet Bendo është kandidat për në këshillin bashkiak në Bashkinë e Breshias. Ai jeton prej vitesh në Itali, ka punuar dhe punon në administratë,...