Tags Posts tagged with "kam tradhtuar dhe mu shtua dashuria"

Tag: kam tradhtuar dhe mu shtua dashuria

Moderatori i njohur: Po, kam tradhtuar dhe mu shtua dashuria

Moderatori Bledi Strakosha nuk njeh komplekse dhe shprehet hapur. Kështu ka vepruar edhe gjatë një interviste për “Thumb” ku ka folur për jetën sentimentale. Bledi...