Moderatori i njohur: Po, kam tradhtuar dhe mu shtua dashuria

Moderatori i njohur: Po, kam tradhtuar dhe mu shtua dashuria

349
0

Moderatori Bledi Strakosha nuk njeh komplekse dhe shprehet hapur. Kështu ka vepruar edhe gjatë një interviste për “Thumb” ku ka folur për jetën sentimentale.

Bledi ka pranuar se ka tradhëtuar dhe ka treguar se tradhëtia ia ka shtuar dashurinë.

“Po unë kam tradhëtuar dhe këtë e pranoj. Unë tradhëtinë e shoh si një vlerë që e shton dashurinë për aq kohë sa është thjesht sek.suale. Pra emocionalisht ti nuk tradhëton, ke një zgjedhje po seksualisht ke nevoja të ndryshme. Disa gjëra seksuale janë edhe momentale. Disa janë të bukura fizikisht disa shpirtërisht”, është shprehur ai.