Tags Posts tagged with "Kabineti qeveritar – Rama: Qeveri më e vogël; 11 ministri dhe 2 ministra shteti"

Tag: Kabineti qeveritar – Rama: Qeveri më e vogël; 11 ministri dhe 2 ministra shteti

Kabineti qeveritar – Rama: Qeveri më e vogël; 11 ministri dhe...

Kryeministri Edi Rama deklaroi të dielën, në punimet e Asamblesë Kombëtare të Partisë Socialiste, se “qeveria e re do të jetë më e vogël...