Tags Posts tagged with "ka një mesazh për të gjithë femrat shqiptare"

Tag: ka një mesazh për të gjithë femrat shqiptare

Vera Ora, ka një mesazh për të gjithë femrat shqiptare

Ambasada e Shqipërisë në Londër ka organizuar një kampanjë interesante me qëllim social për gratë shqiptare. Shumë emra të suksesshëm që jetojnë dhe veprojnë...