Vera Ora, ka një mesazh për të gjithë femrat shqiptare

Vera Ora, ka një mesazh për të gjithë femrat shqiptare

376
0

Ambasada e Shqipërisë në Londër ka organizuar një kampanjë interesante me qëllim social për gratë shqiptare. Shumë emra të suksesshëm që jetojnë dhe veprojnë në Londër janë bërë bashkë në një video-mesazh, për të dhënë këshilla të vlefshme për femrën shqiptare. Njëra ndër protagonistet në klip është edhe nëna e këngëtares shqiptare me famë botërore, Rita Ora, Vera Ora. Ajo ka dhënë një mesazh mjaft sensibilizues për femrat, duke kujtuar kështu edhe një nga sfidat më të mëdha në jetën e saj.