Tags Posts tagged with "Ka hequr “kile” dhe shikoni sa seksi është bërë kosovarja prezantuese"

Tag: Ka hequr “kile” dhe shikoni sa seksi është bërë kosovarja prezantuese

Ka hequr “kile” dhe shikoni sa seksi është bërë kosovarja prezantuese

Prezantuesja kosovare, Blerona Zeqiri në fotografitë që poston në rrjetet sociale duket shumë seksi. Ajo ishte shumë e plotë, por tani është dobësuar dhe format...