Tags Posts tagged with "Jul Deda ‘e djeg’ bashkë me aktorët e filmit “I Love Tropoja”"

Tag: Jul Deda ‘e djeg’ bashkë me aktorët e filmit “I Love Tropoja”

Si në dasmë, Ermal Mamaqi ja merr valles, Jul Deda ‘e...

Filmi "I Love Tropoja ka përfunduar, dhe kasti i aktoreve kanë bërë një festë përmbyllëse në një ambjent ku janë mbledhur të gjithë duke...