Tags Posts tagged with "Jo 3 por 4 shqiptarë në Eurovizion"

Tag: Jo 3 por 4 shqiptarë në Eurovizion

Jo 3 por 4 shqiptarë në Eurovizion, Shpat Kasapi jep lajmin...

Duket se ky vit në Eurovizion do të “pushtohet” nga këngëtarë me origjinë shqiptare. Eugent Bushpepa, Ermal Meta dhe Eleni Foureira janë tre këngëtarët...