Jo 3 por 4 shqiptarë në Eurovizion, Shpat Kasapi jep lajmin surprizë

Jo 3 por 4 shqiptarë në Eurovizion, Shpat Kasapi jep lajmin surprizë

450
0

Duket se ky vit në Eurovizion do të “pushtohet” nga këngëtarë me origjinë shqiptare. Eugent Bushpepa, Ermal Meta dhe Eleni Foureira janë tre këngëtarët të cilët tashmë janë zyrtarisht në festival, por mesa duket kësaj tresheje ndoshta do t’i bashkohet edhe Shpat Kasapi. Në një intervistë në “Pop Culture” ai është shprehur se ka dërguar një këngë në jurinë e Maqedonisë e cila vendos edhe për fituesen që do të shkojë në Eurovizion duke përfaqësuar shtetin. Të shohin nëse do të fitoj”.