Tags Posts tagged with "“Je kufiri im”"

Tag: “Je kufiri im”

“Je kufiri im”, për herë të parë i komenton publikisht, Jonida...

Jonida Maliqi ka komentuar në një nga fotot e Romeo Veshajt, dhe duket se po e ‘kritikon’. Jonida Maliqi dhe Romeo Veshaj vazhdojnë romancën mes...