Tags Posts tagged with "ja si shpëtuan mrekullisht nënë e bijë"

Tag: ja si shpëtuan mrekullisht nënë e bijë

Hedh foshnjen 3-muajshe nga kati i 9-të dhe pastaj hidhet vetë,...

Një nënë 21-vjeçare nga Rusia është arrestuar për tentativë vrasje ndaj foshnjës së saj 3-muajshe. Vajza 21-vjeçare hodhi nga dritarja e apartamentit të katit të...