Tags Posts tagged with "ja si përgjigjet Greta Koçi"

Tag: ja si përgjigjet Greta Koçi

‘Një burrë me lekë apo një i varfër?’, ja si përgjigjet...

Këngëtarja Greta Koçi ka zhvilluar një bisedë të afërt me ndjekësit e saj, ku zgjedh t’i përgjigjet pyetjeve më interesante. Dhe njëra nga këto pyetje...