Tags Posts tagged with "Ja sa e afërt është Enca me familjen e Noizyt (Foto)"

Tag: Ja sa e afërt është Enca me familjen e Noizyt (Foto)

Ja sa e afërt është Enca me familjen e Noizyt (Foto)

Ka qenë një dasëm e përbashkët mes të afërmve të Noizyt dhe Encës, ajo që e ka bërë këngëtaren të na zbulojë disa detaje...