Tags Posts tagged with "ja masat që duhet të merrni sapo ndieni tërmet"

Tag: ja masat që duhet të merrni sapo ndieni tërmet

FOTO/ Ruani qetësinë, ja masat që duhet të merrni sapo ndieni...

    E rëndësishme është që të ruhet qetësia në momentet kur një tërmet i fortë godet vendin ku jeton dhe të dish se si të...