Tags Posts tagged with "ja kush është gruaja që u gjet e vrarë sot"

Tag: ja kush është gruaja që u gjet e vrarë sot

E fundit/ Identifikohet, ja kush është gruaja që u gjet e...

Është identifikuar gruaja që u gjend e vrarë sot buzë liqenit të Sharrës. Gruaja është Lirie Xhepa e moshës 45 vjeç, dhe në trup...