Tags Posts tagged with "Ja femrat pa të cilat Edi Rama nuk bën dot! Dhe pse!"

Tag: Ja femrat pa të cilat Edi Rama nuk bën dot! Dhe pse!

Ja femrat pa të cilat Edi Rama nuk bën dot! Dhe...

Kryeministri, nuk bën dot pa femrat e tija të preferuara. Te cilat kanë dhuntitë e tyre të vecanta, por mbi të gjitha duket se...