Tags Posts tagged with "Ja çfarë i thanë njëri-tjetrit Ledri dhe Noizy kur u pajtuan"

Tag: Ja çfarë i thanë njëri-tjetrit Ledri dhe Noizy kur u pajtuan

Ja çfarë i thanë njëri-tjetrit Ledri dhe Noizy kur u pajtuan

Të gjithë e morëm vesh se më në fund, dy armiqtë e përbetuar, Noizy dhe Ledri Vula kanë bërë paqe me njëri-tjetrin dhe kanë...